Video: Vivé verkoopt Maxime Meiland een klap omdat ze niet naar bed wil

Video: Vivé verkoopt Maxime Meiland een klap omdat ze niet naar bed wil

Vrijdag 31 maart 2023 om 21:27

Video: Vivé verkoopt <em>Maxime Meiland</em> een klap omdat ze niet naar bed wil Video: binnenkijken in de nieuwe miljoenenvilla van Maxime Meiland Bekijk deze video » In huize Meiland maken Maxime en Leroy een hoop lol met de kleine Vivé. En natuurlijk wil de kleine dan langer opblijven. StoeipartijEen vrolijke stoeipartij zorgt voor een goede nachtrust, zo vinden Maxime en Leroy. En de kleine Vivé, die geniet daar met volle teugen van. Al gaat het er soms wel wat wild aan toe... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Vivé Meiland (jongste dochter Maxime) kan lopen! Bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Toen had hij zijn piemel er doorheen gestoken' (Chateau Meiland) Bekijk deze video »
TV :

In huize Meiland maken Maxime en Leroy een hoop lol met de kleine Vivé. En natuurlijk wil de kleine dan langer opblijven.

Stoeipartij
Een vrolijke stoeipartij zorgt voor een goede nachtrust, zo vinden Maxime en Leroy. En de kleine Vivé, die geniet daar met volle teugen van. Al gaat het er soms wel wat wild aan toe...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's