Nieuwe boom zorgt in Chateau Meiland voor commotie: ‘Ik vind het vreselijk!’

Nieuwe boom zorgt in Chateau Meiland voor commotie: ‘Ik vind het vreselijk!’

Nieuwe boom zorgt in <em>Chateau Meiland</em> voor commotie: ‘Ik vind het vreselijk!’ Kijk in de video hierboven: Vivé verkoopt Maxime Meiland een klap omdat ze niet naar bed wil In Chateau Meiland hebben de Meilandjes het geweldige idee om een nieuwe boom in de tuin te laten plaatsen. Het wordt helemaal geregeld door een aantal mannen, maar toch zorgt dit voor heel wat toestanden bij de familie. Er is paniek als de boom ‘bijna’ op iemand valt. Vervolgens is Martien niet blij als Erica hem commandeert om de hardwerkende mannen van koffie te voorzien. En dan komt ook nog de hortensia van Martien in gevaar. Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Maxime Meiland: 'Toen had hij zijn piemel er doorheen gestoken' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Martien Meiland over zijn (gebrek aan) liefdesleven (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe boom zorgt in Chateau Meiland voor commotie: ‘Ik vind het vreselijk!’
Monday 3 April 2023 om 13:53

Kijk in de video hierboven: Vivé verkoopt Maxime Meiland een klap omdat ze niet naar bed wil

In Chateau Meiland hebben de Meilandjes het geweldige idee om een nieuwe boom in de tuin te laten plaatsen. Het wordt helemaal geregeld door een aantal mannen, maar toch zorgt dit voor heel wat toestanden bij de familie. Er is paniek als de boom ‘bijna’ op iemand valt. Vervolgens is Martien niet blij als Erica hem commandeert om de hardwerkende mannen van koffie te voorzien. En dan komt ook nog de hortensia van Martien in gevaar.

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's