Twee vuurwapens gevonden bij inval Jetro Willems: 'Klaar met die jongen' (video)

Twee vuurwapens gevonden bij inval Jetro Willems: 'Klaar met die jongen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Twee vuurwapens gevonden bij inval <em>Jetro Willems</em>: 'Klaar met die jongen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. In de woning van FC Groningen-speler Jetro Willems heeft de politie maandag een inval gedaan, meldt Wilfred Genee in Vandaag Inside. Hij vertelt ook dat daarbij twee vuurwapens in beslag zijn genomen. Volgens Johan Derksen is Willems 'onherkenbaar geworden' en niet meer de speler die hij vroeger was. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de woning van FC Groningen-speler Jetro Willems heeft de politie maandag een inval gedaan, meldt Wilfred Genee in Vandaag Inside. Hij vertelt ook dat daarbij twee vuurwapens in beslag zijn genomen. Volgens Johan Derksen is Willems 'onherkenbaar geworden' en niet meer de speler die hij vroeger was.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's