Roxane Knetemann: 'Je hebt het puur over penetratie toch?' (Vandaag Inside)

Roxane Knetemann: 'Je hebt het puur over penetratie toch?' (Vandaag Inside)

Als Özcan Akyol over zijn boekenprogramma Eus' Boekenclub vertelt in Vandaag Inside gaat het onderwerp al snel van boeken naar gigolo's en vervolgens naar de verschillen tussen seksuele inspanningen bij mannen en vrouwen. Roxane Knetemann bemoeit zich daar vanaf de bar maar wat graag mee: 'Jij denkt dat het voor een vrouw makkelijker is om de daad te verrichten dan voor een man?'

'Puur over penetratie?'
Dat denkt Akyol inderdaad, 'Een man moet er altijd klaar voor zijn', maar daarmee is hij duidelijk nog niet van Roxane af: 'Jij hebt het nu echt puur over penetratie toch? Dat is toch de inspanning Eus?' Als vervolgens Johan Derksen zegt dat ze het altijd over penetratie hebben en René van der Gijp over beffen begint is het hek van de dam.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Roxane Knetemann: 'Je hebt het puur over penetratie toch?' (<em>Vandaag Inside</em>) Als Özcan Akyol over zijn boekenprogramma Eus' Boekenclub vertelt in Vandaag Inside gaat het onderwerp al snel van boeken naar gigolo's en vervolgens naar de verschillen tussen seksuele inspanningen bij mannen en vrouwen. Roxane Knetemann bemoeit zich daar vanaf de bar maar wat graag mee: 'Jij denkt dat het voor een vrouw makkelijker is om de daad te verrichten dan voor een man?' 'Puur over penetratie?'Dat denkt Akyol inderdaad, 'Een man moet er altijd klaar voor zijn', maar daarmee is hij duidelijk nog niet van Roxane af: 'Jij hebt het nu echt puur over penetratie toch? Dat is toch de inspanning Eus?' Als vervolgens Johan Derksen zegt dat ze het altijd over penetratie hebben en René van der Gijp over beffen begint is het hek van de dam. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV