Vandaag Inside: twee ton voor schandalige KLM-gezagsvoerder

Vandaag Inside: twee ton voor schandalige KLM-gezagsvoerder

Dinsdag 4 april 2023 om 10:09

In Vandaag inside wordt de lange waslijst aan klachten besproken van de recent ontslagen KLM-gezagsvoerder die het mooie bedrag mee krijgt van twee ton. René giert om de bijna oneindige lijst van klachten die de piloot over de jaren heeft verzameld. Bedreiging, stalking en verkrachting komen allemaal langs in deze opsomming van schandalen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: twee ton voor schandalige KLM-gezagsvoerder In Vandaag inside wordt de lange waslijst aan klachten besproken van de recent ontslagen KLM-gezagsvoerder die het mooie bedrag mee krijgt van twee ton. René giert om de bijna oneindige lijst van klachten die de piloot over de jaren heeft verzameld. Bedreiging, stalking en verkrachting komen allemaal langs in deze opsomming van schandalen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's