Ooggetuige treinongeluk Voorschoten: 'Mensen klommen in paniek uit de ramen' (video)

Ooggetuige treinongeluk Voorschoten: 'Mensen klommen in paniek uit de ramen' (video)

Tuesday 4 April 2023 om 10:42

Hart van Nederland sprak met een aantal mensen in Voorschoten die vlakbij de plek wonen waar afgelopen nacht een trein ontspoorde. Iedereen is duidelijk geschrokken: 'Ik dacht... wat gebeurt hier? Ik lag te schudden in mijn bed. Je voelde echt de grond schudden', aldus een aangeslagen omwoonster.

'Je hoorde de mensen gillen'
Ze zag vervolgens de enorme paniek van de passagiers: 'Je hoorde de mensen gillen, die in paniek uit de ramen gingen klimmen, want die waren allemaal kapot gesprongen.'

Ooggetuige treinongeluk <em>Voorschoten</em>: 'Mensen klommen in paniek uit de ramen' (video) Hart van Nederland sprak met een aantal mensen in Voorschoten die vlakbij de plek wonen waar afgelopen nacht een trein ontspoorde. Iedereen is duidelijk geschrokken: 'Ik dacht... wat gebeurt hier? Ik lag te schudden in mijn bed. Je voelde echt de grond schudden', aldus een aangeslagen omwoonster. 'Je hoorde de mensen gillen'Ze zag vervolgens de enorme paniek van de passagiers: 'Je hoorde de mensen gillen, die in paniek uit de ramen gingen klimmen, want die waren allemaal kapot gesprongen.' Bekijk ook Treinongeluk Voorschoten: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Treinongeval Voorschoten: Willem-Alexander en Máxima leven mee met slachtoffers, bekijk hun reactie Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: persconferentie over treinongeluk Voorschoten Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's