Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint het nieuwe seizoen van Oplichters Aangepakt van Kees van der Spek op RTL 5. Ook in dit seizoen worden er weer een hoop nieuwe oplichters ontmaskerd door de nationaal en internationaal bekende en beruchte misdaadjournalist. Toeristen oplichten?De eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat in het teken van de mysterieuze verdwijning van een politica. Een dame van midden 50 die zes jaar geleden in rook leek te zijn opgegaan. Nu duikt ze op in een vakantiegebied waar ze onder diverse aliassen toeristen oplicht. Over Kees Van Der Spek: Oplichters AangepaktDe onverschrokken Kees van der Spek bindt de strijd aan met criminelen. Zoals altijd gaat Kees, gewapend met een verborgen camera, op pad om oplichters te traceren. Dit brengt hem over de hele wereld. Bekijk ook Spoorloos verloor een half miljoen kijkers sinds mismatch debacle (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zie: Sarita Lorena bevindt zich in nachtmerrie na moord op vriend: 'Gaat steeds slechter' Bekijk deze video »
Uitzending :
Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Oplichters Aangepakt van Kees van der Spek op RTL 5. Ook in dit seizoen worden er weer een hoop nieuwe oplichters ontmaskerd door de nationaal en internationaal bekende en beruchte misdaadjournalist.

Toeristen oplichten?
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat in het teken van de mysterieuze verdwijning van een politica. Een dame van midden 50 die zes jaar geleden in rook leek te zijn opgegaan. Nu duikt ze op in een vakantiegebied waar ze onder diverse aliassen toeristen oplicht.

Over Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt
De onverschrokken Kees van der Spek bindt de strijd aan met criminelen. Zoals altijd gaat Kees, gewapend met een verborgen camera, op pad om oplichters te traceren. Dit brengt hem over de hele wereld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt

Actuele video's

Meer actuele video's