Video: Tom Coronel vliegt genadeloos uit de bocht in Marble Mania

Video: Tom Coronel vliegt genadeloos uit de bocht in Marble Mania

Video: Tom Coronel vliegt genadeloos uit de bocht in <em>Marble Mania</em> Tijdens het spelen van de U-Turn baan blijkt dit niet voor iedereen even makkelijk. Terwijl Tim Coronel en autocoureur Giedo van der Garde met gemak punten bij elkaar sprokkelen vliegt Tom Coronel genadeloos uit de bocht en komt hij de ronde bijna puntloos door. Marble Mania is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Marble Mania: Thomas Berge, Frans Duijts & Wolter Kroes zijn super fanatiek! Bekijk deze video » Marble Mania gemist? Frans Duijts eindigt met nul punten in curlingbaan (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tijdens het spelen van de U-Turn baan blijkt dit niet voor iedereen even makkelijk. Terwijl Tim Coronel en autocoureur Giedo van der Garde met gemak punten bij elkaar sprokkelen vliegt Tom Coronel genadeloos uit de bocht en komt hij de ronde bijna puntloos door.

Marble Mania is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's