Boer zoekt vrouw Europa: introductie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw Europa: introductie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw Europa: introductie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op zondag 9 april stelt Yvon Jaspers weer vijf nieuwe boeren voor aan de kijkers van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. De boeren van dit seizoen wonen allemaal buiten Nederland en hebben allemaal zin om aan dit spannende avontuur beginnen. Twee wekenVrijgezelle vrouwen en mannen die het warm krijgen van een boer hebben vanaf deze aflevering twee weken de tijd een mail of brief te sturen via de website van Boer zoekt vrouw. Daarna volgen we natuurlijk op tv ook alle dates en het vervolg. Vijf in plaats van tienDe vijf boeren die worden voorgesteld volgen we ook in alle andere afleveringen. Dat is anders dan de vorige seizoenen, toen er steeds tien boeren werden voorgesteld. De rest van de recepten uit eerdere seizoenen van Boer zoekt vrouw blijven gewoon. Bekijk ook Relatietherapeut over datingprogramma's: 'Het is leedvermaak en helpt niet bij het zoeken naar de liefde; Bekijk deze video » Yvon Jaspers krijgt bijzonder cadeau van Boer zoekt vrouw-deelnemers voor 50e verjaardag Bekijk deze video » Heftige beelden: Tommy, hond Yvon Jaspers ernstig toegetakeld door andere hond (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 9 april 2023 om 21:33

Op zondag 9 april stelt Yvon Jaspers weer vijf nieuwe boeren voor aan de kijkers van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. De boeren van dit seizoen wonen allemaal buiten Nederland en hebben allemaal zin om aan dit spannende avontuur beginnen.

Twee weken
Vrijgezelle vrouwen en mannen die het warm krijgen van een boer hebben vanaf deze aflevering twee weken de tijd een mail of brief te sturen via de website van Boer zoekt vrouw. Daarna volgen we natuurlijk op tv ook alle dates en het vervolg.

Vijf in plaats van tien
De vijf boeren die worden voorgesteld volgen we ook in alle andere afleveringen. Dat is anders dan de vorige seizoenen, toen er steeds tien boeren werden voorgesteld. De rest van de recepten uit eerdere seizoenen van Boer zoekt vrouw blijven gewoon.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Actuele video's

Meer actuele video's