Zien! Eurovisie songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper zingt vals Burning Daylight (Shownieuws)

Zien! Eurovisie songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper zingt vals Burning Daylight (Shownieuws)

Zondag 9 april 2023 om 20:14

Mia Nicolai en Dion Cooper, die voor Nederland uitkomen op het Eurovisie Songfestival zongen zaterdagnacht voor het eerst hun nummer Burning Daylight voor een groot publiek, in Madrid live en behoorlijk vals. Op Twitter waren de reacties er dan ook naar.

Luister naar het fragment uit Shownieuws hieronder en oordeel zelf. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Zien! <em>Eurovisie songfestivalduo</em> Mia Nicolai en Dion Cooper zingt vals <em>Burning Daylight</em> (<em>Shownieuws</em>) Mia Nicolai en Dion Cooper, die voor Nederland uitkomen op het Eurovisie Songfestival zongen zaterdagnacht voor het eerst hun nummer Burning Daylight voor een groot publiek, in Madrid live en behoorlijk vals. Op Twitter waren de reacties er dan ook naar. Luister naar het fragment uit Shownieuws hieronder en oordeel zelf. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Songfestivallied en clip Burning Daylight gebaseerd op echte levens Mia en Dion Bekijk deze video » Songfestivalnummer Dion Cooper & Mia Nicolai zakt weg bij bookmakers Bekijk deze video »
Muziek :

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's