Johan Derksen: 'Marieke Elsinga is NOOIT meer geloofwaardig te krijgen' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Marieke Elsinga is NOOIT meer geloofwaardig te krijgen' (Vandaag Inside)

Tuesday 11 April 2023 om 11:17

Het nieuwe tv-programma van Marieke Elsinga op RTL4, Alles is Muziek, ging afgelopen weekend met zeer matige kijkcijfers van start maar dat was geen verrassing voor de heren van Vandaag Inside: 'Dit is het failliet van de Nederlandse tv', verzucht René van der Gijp.

'Haar carrière is vernietigd'
Johan Derksen denkt dat het een zeer slechte keuze van Elsinga was, om deze blamage te gaan presenteren: 'Hiermee wordt haar carrière vernietigd. Die is nooit meer geloofwaardig te krijgen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Marieke Elsinga is NOOIT meer geloofwaardig te krijgen' (<em>Vandaag Inside</em>) Het nieuwe tv-programma van Marieke Elsinga op RTL4, Alles is Muziek, ging afgelopen weekend met zeer matige kijkcijfers van start maar dat was geen verrassing voor de heren van Vandaag Inside: 'Dit is het failliet van de Nederlandse tv', verzucht René van der Gijp. 'Haar carrière is vernietigd'Johan Derksen denkt dat het een zeer slechte keuze van Elsinga was, om deze blamage te gaan presenteren: 'Hiermee wordt haar carrière vernietigd. Die is nooit meer geloofwaardig te krijgen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's