Woede over optreden Laurens Buijs en excuses NOS: 'woke extremisme'

Woede over optreden Laurens Buijs en excuses NOS: 'woke extremisme'

Afgelopen maandagavond was de onderzoeker homofobie Laurens Buijs te zien in het NOS Journaal. Het optreden kwam hem en de NOS zelf op veel kritiek te staan. Inmiddels heeft de NOS zelf openlijk afstand genomen van het optreden. Laurens Buijs zelf is echter not amused.

Woede over optreden <em>Laurens Buijs</em> en excuses NOS: 'woke extremisme' Afgelopen maandagavond was de onderzoeker homofobie Laurens Buijs te zien in het NOS Journaal. Het optreden kwam hem en de NOS zelf op veel kritiek te staan. Inmiddels heeft de NOS zelf openlijk afstand genomen van het optreden. Laurens Buijs zelf is echter not amused. Woke extremismeVolgens Buijs vallen de Universiteit van Amsterdam en de NOS hem openlijk af en is er sprake van 'publieke vernedering', 'cancel culture' en 'woke extremisme'. Op Twitter gaat het weer eens ouderwets los over dit onderwerp. De Speld vat het geheel wederom het beste samen... Bekijk de video van Laurens Buijs bij het NOS Journaal hierboven. Oorlog op UvA: studenten willen docent weg hebben: 'Woke kijkt nooit in de spiegel' Bekijk deze video »
TV :
Woede over optreden Laurens Buijs en excuses NOS: 'woke extremisme'

Woke extremisme
Volgens Buijs vallen de Universiteit van Amsterdam en de NOS hem openlijk af en is er sprake van 'publieke vernedering', 'cancel culture' en 'woke extremisme'. Op Twitter gaat het weer eens ouderwets los over dit onderwerp. De Speld vat het geheel wederom het beste samen...

Bekijk de video van Laurens Buijs bij het NOS Journaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's