Bekijk de knallende trailer van The Mother met Jennifer Lopez, 12 mei op Netflix

Bekijk de knallende trailer van The Mother met Jennifer Lopez, 12 mei op Netflix

Dinsdag 11 april 2023 om 16:16

Netflix komt ook in mei weer met een grote actiefilm naar jouw thuisbioscoop: The Mother, met Jennifer Lopez in de hoofdrol, is vanaf 12 mei te zien. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de knallende trailer van <em>The Mother</em> met Jennifer Lopez, 12 mei op Netflix Netflix komt ook in mei weer met een grote actiefilm naar jouw thuisbioscoop: The Mother, met Jennifer Lopez in de hoofdrol, is vanaf 12 mei te zien. Bekijk de trailer hieronder. HuurmoordenaarNa zich jarenlang te hebben verstopt in de wildernis van Alaska, keert een levensgevaarlijke huurmoordenaar terug om de dochter te redden van wie ze op grote afstand hield. Naast Lopez zijn onder meer Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci en Gael Garcia Bernal te zien in de film. Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je The Mother kunt kijken. Bekijk ook Ben Affleck en Jennifer Lopez zetten een tattoo met elkaars initialen (video) Bekijk deze video » Zien: dit is de nieuwe villa van Jennifer Lopez en Ben Affleck Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de knallende trailer van The Mother met Jennifer Lopez, 12 mei op Netflix

Huurmoordenaar
Na zich jarenlang te hebben verstopt in de wildernis van Alaska, keert een levensgevaarlijke huurmoordenaar terug om de dochter te redden van wie ze op grote afstand hield. Naast Lopez zijn onder meer Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci en Gael Garcia Bernal te zien in de film.

Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je The Mother kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's