De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van De Verraders is er opnieuw een Verrader naar huis gestuurd en wordt er dus opnieuw iemand verleid om zich te binden aan het geheime genoodschap. Maar er is nog een keuze: het naar huis sturen van de gevreesde Selma Omari. Een jukIs er na de verbanning van een Verrader opnieuw iemand verleid om het geheime genootschap compleet te maken? Voor een van de spelers is zijn identiteit als Verrader een juk dat steeds zwaarder weegt. Weet diegene de Getrouwen opnieuw om de tuin te leiden? Over De VerradersIn de spelshow De Verraders, een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad, komen achttien bekende Nederlanders samen voor een spel waarin ze samen de grote zilverschat kunnen winnen.
Uitzending :
De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van De Verraders is er opnieuw een Verrader naar huis gestuurd en wordt er dus opnieuw iemand verleid om zich te binden aan het geheime genoodschap. Maar er is nog een keuze: het naar huis sturen van de gevreesde Selma Omari.

Een juk
Is er na de verbanning van een Verrader opnieuw iemand verleid om het geheime genootschap compleet te maken? Voor een van de spelers is zijn identiteit als Verrader een juk dat steeds zwaarder weegt. Weet diegene de Getrouwen opnieuw om de tuin te leiden?

Over De Verraders
In de spelshow De Verraders, een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad, komen achttien bekende Nederlanders samen voor een spel waarin ze samen de grote zilverschat kunnen winnen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV