Even Tot Hier: 10 jaar Willem-Alexander

Even Tot Hier: 10 jaar Willem-Alexander

Zaterdag 15 april 2023 om 22:10

In Even Tot Hier geven Niels van der Laan en Jeroen Woe een kort overzicht, in liedjes vorm, van het 10 jaar koningschap van Willem-Alexander. Onze Koning is niet altijd even scherp en heeft veel nogal aparte keuzes gemaakt. Van biertjes met Poetin tot aan het dansje in het Caribische deel van het land, alles komt voorbij in dit simpel liedje.

Bekijk hieronder het fragment van Even Tot Hier.

<em>Even Tot Hier:</em> 10 jaar <em>Willem-Alexander</em> In Even Tot Hier geven Niels van der Laan en Jeroen Woe een kort overzicht, in liedjes vorm, van het 10 jaar koningschap van Willem-Alexander. Onze Koning is niet altijd even scherp en heeft veel nogal aparte keuzes gemaakt. Van biertjes met Poetin tot aan het dansje in het Caribische deel van het land, alles komt voorbij in dit simpel liedje. Bekijk hieronder het fragment van Even Tot Hier. Bekijk ook Even tot hier gemist? Jeroen en Niels zingen een 'simpel liedje' over 2022 Bekijk deze video » Zaterdag start nieuw seizoen Even tot Hier, bekijk de promo (video) Bekijk deze video » Video: Even tot Hier fileert kabinet met eigen versie van We Zullen Doorgaan Bekijk deze video » Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier: 10 jaar Willem-Alexander

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's