Even Tot Hier: Het zijn toch altijd die wandelaars

Even Tot Hier: Het zijn toch altijd die wandelaars

Saturday 15 April 2023 om 22:31

Caroline van der Plas sprak zich uit over de veroorzakers van de klimaatschade. Vergeet de intensieve veeteelt, de grootste veroorzakers van de natuurschade zijn de wandelaars en mountainbikers natuurlijk. Even Tot Hier neemt haar uitspraken op de hak.

Bekijk hieronder het fragment van Even Tot Hier.

<em>Even Tot Hier:</em> Het zijn toch altijd die wandelaars Caroline van der Plas sprak zich uit over de veroorzakers van de klimaatschade. Vergeet de intensieve veeteelt, de grootste veroorzakers van de natuurschade zijn de wandelaars en mountainbikers natuurlijk. Even Tot Hier neemt haar uitspraken op de hak. Bekijk hieronder het fragment van Even Tot Hier. Bekijk ook Even tot hier gemist? Jeroen en Niels zingen een 'simpel liedje' over 2022 Bekijk deze video » Zaterdag start nieuw seizoen Even tot Hier, bekijk de promo (video) Bekijk deze video » Video: Even tot Hier fileert kabinet met eigen versie van We Zullen Doorgaan Bekijk deze video » Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier: Het zijn toch altijd die wandelaars

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's