Bekijk hier de nostalgische trailer van de muziekdocumentaire Little Richard: I Am Everything

Bekijk hier de nostalgische trailer van de muziekdocumentaire Little Richard: I Am Everything

Zondag 16 april 2023 om 18:29

Magnolia Pictures heeft de trailer van de muziekdocumentaire Little Richard: I Am Everything vrijgegeven. De legendarische Little Richard was in de jaren 50' een Amerikaanse zanger en pianist. Hij werd in één adem genoemd met Elvis Presley, Buddy Holly en Jerry Lee Lewis. Bekijk hieronder de trailer van Little Richard: I Am Everything.

Bekijk hier de nostalgische trailer van de muziekdocumentaire <em>Little Richard: I Am Everything</em> Magnolia Pictures heeft de trailer van de muziekdocumentaire Little Richard: I Am Everything vrijgegeven. De legendarische Little Richard was in de jaren 50' een Amerikaanse zanger en pianist. Hij werd in één adem genoemd met Elvis Presley, Buddy Holly en Jerry Lee Lewis. Bekijk hieronder de trailer van Little Richard: I Am Everything. Little RichardDeze muziekdocumentaire van regisseur Lisa Cortés exposeert het witwassen van de canon van de Amerikaanse popmuziek. De docu verheldert de zwarte, queer herkomst van rock ‘n roll, en stelt de eigenlijke schepper van het beroemde genre vast: Richard Wayne Penniman, ofwel Little Richard. CastNaast Little Richard zijn ook er ook beelden en interviews van onder andere Mick Jagger, Tom Jones, Paul McCartney, Billy Porter en Nile Rodgers te zien in deze documentaire. Deze productie is geregisseerd door Lisa Cortes. Vanaf 11 mei 2023 is de film Little Richard: I Am Everything te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Muziek, Documentaire. Tijdsduur: 101 minuten. Zien: Mick Jagger geniet met volle teugen van concert Coldplay in Londen Bekijk deze video » Video: Paul McCartney is de "Beethoven van onze tijd" (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de nostalgische trailer van de muziekdocumentaire Little Richard: I Am Everything

Little Richard
Deze muziekdocumentaire van regisseur Lisa Cortés exposeert het witwassen van de canon van de Amerikaanse popmuziek. De docu verheldert de zwarte, queer herkomst van rock ‘n roll, en stelt de eigenlijke schepper van het beroemde genre vast: Richard Wayne Penniman, ofwel Little Richard.

Cast
Naast Little Richard zijn ook er ook beelden en interviews van onder andere Mick Jagger, Tom Jones, Paul McCartney, Billy Porter en Nile Rodgers te zien in deze documentaire. Deze productie is geregisseerd door Lisa Cortes.

Vanaf 11 mei 2023 is de film Little Richard: I Am Everything te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Muziek, Documentaire. Tijdsduur: 101 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's