Linda de Mol: 'Waarom zeggen mensen lelijke dingen over figuur Amalia?' (video)

Linda de Mol: 'Waarom zeggen mensen lelijke dingen over figuur Amalia?' (video)

Tuesday 18 April 2023 om 10:55

Linda de Mol wil met de nieuwe editie van LINDA. prinses Amalia een hart onder de riem steken: 'Ik weet nog dat ik het nieuws las, over de bedreigingen, en dacht... wat is dit onvoorstelbaar. Dat nu een situatie is ontstaan, waardoor een meisje niet meer in staat is om te genieten van wat de allerleukste tijd van je leven moet zijn', aldus de presentatrice.

'Lelijke dingen over figuur Amalia'
Het studentenleven van onze kroonprinses verloopt inderdaad totaal niet zoals gehoopt en dat steekt Linda: 'Dat ze niet zichzelf kan ontdekken, niet zichzelf kan ontwikkelen, voorat ze begint aan een loopbaan waar ze nooit zelf voor gekozen heeft.' Vervolgens gaat het Talpa-gezicht ook nog in op alle kritiek die Amalia online te verstouwen krijgt: 'Dan zijn er ook nog mensen die het nodig vinden om lelijke dingen te zeggen over de kledingkeuze of over haar figuur.'

Bekijk de video van Linda de Mol over Amalia hieronder:

Linda de Mol: 'Waarom zeggen mensen lelijke dingen over figuur <em>Amalia</em>?' (video) Linda de Mol wil met de nieuwe editie van LINDA. prinses Amalia een hart onder de riem steken: 'Ik weet nog dat ik het nieuws las, over de bedreigingen, en dacht... wat is dit onvoorstelbaar. Dat nu een situatie is ontstaan, waardoor een meisje niet meer in staat is om te genieten van wat de allerleukste tijd van je leven moet zijn', aldus de presentatrice. 'Lelijke dingen over figuur Amalia'Het studentenleven van onze kroonprinses verloopt inderdaad totaal niet zoals gehoopt en dat steekt Linda: 'Dat ze niet zichzelf kan ontdekken, niet zichzelf kan ontwikkelen, voorat ze begint aan een loopbaan waar ze nooit zelf voor gekozen heeft.' Vervolgens gaat het Talpa-gezicht ook nog in op alle kritiek die Amalia online te verstouwen krijgt: 'Dan zijn er ook nog mensen die het nodig vinden om lelijke dingen te zeggen over de kledingkeuze of over haar figuur.' Bekijk de video van Linda de Mol over Amalia hieronder: Bekijk ook Johan Derksen over valszingende Mia en Dion: 'Dit kun je niet toestaan' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Prinses Amalia heeft een leven als Geert Wilders, dat wil je niet' Bekijk deze video » ZOET: Max Verstappen wordt afgeleid door stiefdochtertje Penelope (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's