Bastiaan Ragas reageert op uitspraken Marc-Marie Huijbregts over uiterlijk en drankgebruik

Bastiaan Ragas reageert op uitspraken Marc-Marie Huijbregts over uiterlijk en drankgebruik

<em>Bastiaan Ragas</em> reageert op uitspraken Marc-Marie Huijbregts over uiterlijk en drankgebruik Kijk in de video hierboven: zo belandde Bastiaan Ragas op zwarte lijst van hotelketen Bastiaan Ragas reageert op de beschuldigingen van Marc-Marie Huijbregts naar aanleiding van zijn deelname aan Race Across the World. In het programma reist Bastiaan Ragas samen met zijn zoon Sem vele kilometers door Zuid-Amerika. De cabaretier had nogal wat kritiek op Bastiaan en zijn rommelige uiterlijk, ook maakte Huijbregts opmerkingen over het drankgebruik van Bastiaan. Over Sem was Marc-Marie wel zeer te spreken. “Lieve Marc-Marie H, ik ben er ook wel van geschrokken, maar gelukkig gaat het allemaal weer een stuk beter hoor”, reageert Ragas. “Jouw terechte complimenten aan Sem geef ik door!” Bekijk de reactie van Bastiaan Ragas hieronder. Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv. Sem en Bas Ragas lachen zich slap om reis in de Andes van Bolivia (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Hugo Kennis 'zeer gelukkig in de liefde' na emotionele uitbarsting in Race Across the World Bekijk deze video »
TV :
Bastiaan Ragas reageert op uitspraken Marc-Marie Huijbregts over uiterlijk en drankgebruik
Thursday 20 April 2023 om 10:31

Kijk in de video hierboven: zo belandde Bastiaan Ragas op zwarte lijst van hotelketen

Bastiaan Ragas reageert op de beschuldigingen van Marc-Marie Huijbregts naar aanleiding van zijn deelname aan Race Across the World. In het programma reist Bastiaan Ragas samen met zijn zoon Sem vele kilometers door Zuid-Amerika. De cabaretier had nogal wat kritiek op Bastiaan en zijn rommelige uiterlijk, ook maakte Huijbregts opmerkingen over het drankgebruik van Bastiaan. Over Sem was Marc-Marie wel zeer te spreken. “Lieve Marc-Marie H, ik ben er ook wel van geschrokken, maar gelukkig gaat het allemaal weer een stuk beter hoor”, reageert Ragas. “Jouw terechte complimenten aan Sem geef ik door!”

Bekijk de reactie van Bastiaan Ragas hieronder.

Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's