Vandaag Inside: laat Caroline van der Plas een BOER in de Tweede Kamer!?

Vandaag Inside: laat Caroline van der Plas een BOER in de Tweede Kamer!?

Caroline van der Plas baarde deze week opzien in de Tweede Kamer door tijdens een debat een nogal ongedefinieerd geluid te maken en dat is ook de heren van Vandaag Inside niet ontgaan: 'Hier en daar een kleine oprisping', verduidelijkt Wilfred Genee.

Boer?
Of was het misschien een boer? Angela de Jong, ook aanwezig in de studio, oppert nog een andere mogelijkheid: 'Was het niet gewoon een nies die ze inhield?' Van der Plas liet overigens bij Op1 weten dat ze momenteel veel last heeft van hooikoorts. Mysterie opgelost!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: laat <em>Caroline van der Plas</em> een BOER in de Tweede Kamer!? Caroline van der Plas baarde deze week opzien in de Tweede Kamer door tijdens een debat een nogal ongedefinieerd geluid te maken en dat is ook de heren van Vandaag Inside niet ontgaan: 'Hier en daar een kleine oprisping', verduidelijkt Wilfred Genee. Boer?Of was het misschien een boer? Angela de Jong, ook aanwezig in de studio, oppert nog een andere mogelijkheid: 'Was het niet gewoon een nies die ze inhield?' Van der Plas liet overigens bij Op1 weten dat ze momenteel veel last heeft van hooikoorts. Mysterie opgelost! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's