Wat vindt Johan Derksen van de kaars op de Vandaag Inside-boxershort?

Wat vindt Johan Derksen van de kaars op de Vandaag Inside-boxershort?

Friday 21 April 2023 om 08:02

Tijdens een gesprek met voormalig NOS-directeur Gerard Dielessen is Wilfred Genee met hele andere dingen bezig: de nieuwe boxershorts van Vandaag Inside. De presentator valt namelijk wat op: 'Hier staan de gezichten ook nog op. En er staan ook gewoon kaarsen op, daar is echt over nagedacht.' Heeft Johan Derksen daar wellicht problemen mee?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wat vindt Johan Derksen van de kaars op de <em>Vandaag Inside-boxershort</em>? Tijdens een gesprek met voormalig NOS-directeur Gerard Dielessen is Wilfred Genee met hele andere dingen bezig: de nieuwe boxershorts van Vandaag Inside. De presentator valt namelijk wat op: 'Hier staan de gezichten ook nog op. En er staan ook gewoon kaarsen op, daar is echt over nagedacht.' Heeft Johan Derksen daar wellicht problemen mee? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's