Jutta Leerdam praat voor het eerst over nieuwe vlam Jake Paul: ‘Hij is superlief’

Jutta Leerdam praat voor het eerst over nieuwe vlam Jake Paul: ‘Hij is superlief’

Friday 21 April 2023 om 12:33

Jutta Leerdam grapt met verliefde Jake Paul in nieuwe video: ‘Ik ben single!’

Jutta Leerdam staat wereldwijd in de spotlights, maar deze keer niet vanwege haar sportieve prestaties. Ze heeft namelijk een nieuwe liefde gevonden in Jake Paul, een beroemde Amerikaanse influencer. Jutta roept dat ze vooral focust op het schaatsen en dat ze niet te veel kwijt wil over haar relatie, toch laat ze een en ander los. “Ik straal zeker maar ik wil er niet te veel over zeggen. Alleen: het gaat heel goed. Ik kom er nog op terug, maar ik ben heel gelukkig en ik ben heel blij. Hij is superlief voor mij.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jutta Leerdam</em> praat voor het eerst over nieuwe vlam Jake Paul: ‘Hij is superlief’ Jutta Leerdam grapt met verliefde Jake Paul in nieuwe video: ‘Ik ben single!’ Jutta Leerdam staat wereldwijd in de spotlights, maar deze keer niet vanwege haar sportieve prestaties. Ze heeft namelijk een nieuwe liefde gevonden in Jake Paul, een beroemde Amerikaanse influencer. Jutta roept dat ze vooral focust op het schaatsen en dat ze niet te veel kwijt wil over haar relatie, toch laat ze een en ander los. “Ik straal zeker maar ik wil er niet te veel over zeggen. Alleen: het gaat heel goed. Ik kom er nog op terug, maar ik ben heel gelukkig en ik ben heel blij. Hij is superlief voor mij.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk: Jutta Leerdam en 'bad boy' Jake Paul bevestigen hun relatie Bekijk deze video » Bekijk: Jake verklaart Jutta de liefde: 'Zij is een zegen, je bent geweldig Jutta' Bekijk deze video »
Entertainment :
Jutta Leerdam praat voor het eerst over nieuwe vlam Jake Paul: ‘Hij is superlief’

Actuele video's

Meer actuele video's