Even Tot Hier: ChatGPT schreef Simpel Liedje mét grap over Gordon (video)

Even Tot Hier: ChatGPT schreef Simpel Liedje mét grap over Gordon (video)

Zondag 23 april 2023 om 14:35

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em>: ChatGPT schreef <em>Simpel Liedje</em> mét grap over Gordon (video) Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Kunstmatige intelligentie kan voor steeds meer dingen worden gebruikt. Een bekende vorm van AI is ChatGPT, een robot op het internet waar je van alles aan kunt vragen. Jeroen en Niels testten het uit in Even Tot Hier De voordelen en nadelen van AI in 1 minuut, geschreven door AI zelf mét een grapje over Gordon. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier: ChatGPT schreef Simpel Liedje mét grap over Gordon (video)

Kunstmatige intelligentie kan voor steeds meer dingen worden gebruikt. Een bekende vorm van AI is ChatGPT, een robot op het internet waar je van alles aan kunt vragen. Jeroen en Niels testten het uit in Even Tot Hier De voordelen en nadelen van AI in 1 minuut, geschreven door AI zelf mét een grapje over Gordon.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's