Pijnlijke beelden: wijst Meghan hier kus van prins Harry af? (video)

Pijnlijke beelden: wijst Meghan hier kus van prins Harry af? (video)

Dat de relatie tussen Harry en Meghan door de moeilijke relatie tussen de twee en het Britse koningshuis een knauw op kan lopen, dat laat zich niet zo moeilijk raden. Toch maken liefhebbers van het koppel zich na het zien van onderstaande beelden wel een beetje zorgen.

Pijnlijke beelden: wijst <em>Meghan</em> hier kus van prins Harry af? (video) Dat de relatie tussen Harry en Meghan door de moeilijke relatie tussen de twee en het Britse koningshuis een knauw op kan lopen, dat laat zich niet zo moeilijk raden. Toch maken liefhebbers van het koppel zich na het zien van onderstaande beelden wel een beetje zorgen. Kiss camOp de beelden is namelijk te zien dat Meghan tijdens een zogenaamd 'kiss cam' moment tijdens een NBA wedstrijd niets moest hebben van de koninklijke kus van 'haar' Harry. Is daar nog een ruzie te beslechten? En zou het iets te maken kunnen hebben met de uitnodiging voor de kroning, die Harry wel kreeg en Meghan niet? Bekijk de video van Harry en Meghan via Shownieuws hierboven. Bekijk ook Verrassende onthullingen in boek prins Harry: fles lachgas tijdens bevalling (video) Bekijk deze video » Prins Harry heeft ADD, PTSS, angststoornis én depressieve klachten volgens dr. Gabor Maté (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Kroning Charles: 'Geen prominente plek voor prins Harry' (video) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kiss cam
Op de beelden is namelijk te zien dat Meghan tijdens een zogenaamd 'kiss cam' moment tijdens een NBA wedstrijd niets moest hebben van de koninklijke kus van 'haar' Harry. Is daar nog een ruzie te beslechten? En zou het iets te maken kunnen hebben met de uitnodiging voor de kroning, die Harry wel kreeg en Meghan niet?

Bekijk de video van Harry en Meghan via Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV