Het Koningsdagconcert 2023 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Koningsdagconcert 2023 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Koningsdagconcert 2023 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dit jaar is het Koningsdagconcert georganiseerd op de RTM Stage in het Ahoy in Rotterdam. Het is dit jaar een extra speciale editie, want Koning Willem-Alexander zit dit jaar tien jaar op de troon. Rotterdamse artiestenDit jaar staat de stad Rotterdam centraal met een line-up van uiteenlopende (Rotterdamse) artiesten en veel afwisseling tussen verschillende dans- en muziekstijlen: van klassiek naar hedendaags en van rap naar zang. Een greep uit de artiesten die je kunt zien: zangeres Davina Michelle rapper Winne rapformatie Broederliefde zanger en acteur Gerard Cox zangeres Sabrina Starke hiphop- en dansformatie Lloyds Company actrice Imanuelle Grives cabaretier Tim Hartog Het leven in RotterdamOnder leiding van dirigent Adam Hickox speelt het Rotterdams Philharmonisch Orkest zowel eigen stukken als nieuwe, verrassende arrangementen samen met de andere artiesten. Het concert vertelt het verhaal van een leven en het leven in Rotterdam. De presentatie is in handen van Loes Luca en Shariff Nasr. Bekijk ook Zussen Amalia en Ariane 'crashen the party' in Ahoy Rotterdam (De Telegraaf) Bekijk deze video » Zie: prinsessen Amalia en Ariane achter de schermen bij het Koningsdagconcert Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 27 april 2023 om 21:30

Dit jaar is het Koningsdagconcert georganiseerd op de RTM Stage in het Ahoy in Rotterdam. Het is dit jaar een extra speciale editie, want Koning Willem-Alexander zit dit jaar tien jaar op de troon.

Rotterdamse artiesten
Dit jaar staat de stad Rotterdam centraal met een line-up van uiteenlopende (Rotterdamse) artiesten en veel afwisseling tussen verschillende dans- en muziekstijlen: van klassiek naar hedendaags en van rap naar zang. Een greep uit de artiesten die je kunt zien:

  • zangeres Davina Michelle
  • rapper Winne
  • rapformatie Broederliefde
  • zanger en acteur Gerard Cox
  • zangeres Sabrina Starke
  • hiphop- en dansformatie Lloyds Company
  • actrice Imanuelle Grives
  • cabaretier Tim Hartog

Het leven in Rotterdam
Onder leiding van dirigent Adam Hickox speelt het Rotterdams Philharmonisch Orkest zowel eigen stukken als nieuwe, verrassende arrangementen samen met de andere artiesten. Het concert vertelt het verhaal van een leven en het leven in Rotterdam. De presentatie is in handen van Loes Luca en Shariff Nasr.

Actuele video's

Meer actuele video's