Secret Duets gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Secret Duets gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Secret Duets gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf Koningsdag is Secret Duets terug op RTL 4. Opnieuw is Jamai de presentator van het programma, waarin geraden moet worden welke geheime en mysterieuze gast aan de andere kant van de muur staat. Alle fragmenten uit deze uitzending Kan deze bekende boswachter zingen? (Secret Duets) Bekijk deze video » Samantha Steenwijk zingt duet met bekende volkszanger (Secret Duets) Bekijk deze video » GastenOp basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moeten de panelleden de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Dat levert hilarische situaties op, want de panelleden kunnen er soms compleet naast zitten. Over Secret DuetsKun je een bekende herkennen op basis van diens zangstem? Elke aflevering zingen vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur?
Uitzending :
Secret Duets gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 27 april 2023 om 22:06

Vanaf Koningsdag is Secret Duets terug op RTL 4. Opnieuw is Jamai de presentator van het programma, waarin geraden moet worden welke geheime en mysterieuze gast aan de andere kant van de muur staat.

Gasten
Op basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moeten de panelleden de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Dat levert hilarische situaties op, want de panelleden kunnen er soms compleet naast zitten.

Over Secret Duets
Kun je een bekende herkennen op basis van diens zangstem? Elke aflevering zingen vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Secret Duets

Actuele video's

Meer actuele video's