Nicolette Kluijver onthult tijdens opnames Expeditie Robinson: 'Ik ben verliefd' (video)

Nicolette Kluijver onthult tijdens opnames Expeditie Robinson: 'Ik ben verliefd' (video)

<em>Nicolette Kluijver</em> onthult tijdens opnames <em>Expeditie Robinson</em>: 'Ik ben verliefd' (video) Nicolette Kluijver beleeft buiten de opnames van Expeditie Robinson om ook zelf mooie avonturen. Op social media laat ze weten 'verliefd' te zijn. Honden"Deze lieverds komen allemaal van de straat", schrijft ze bij een filmpje met een aantal honden. "Gelukkig worden ze hier opgevangen en hebben ze nu een fijn leven." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Aangeslagen Natacha Harlequin over OM na verlenging voorarrest Inez Weski: "Echt razend" (Shownieuws) Bekijk deze video » Bekijk: Dave Roelvink is nu spiritueel en haalt grap uit met vader Dries Bekijk deze video » Jaap Reesema: 'Hierom stoppen Marc-Marie en Aaf met hun podcast' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nicolette Kluijver beleeft buiten de opnames van Expeditie Robinson om ook zelf mooie avonturen. Op social media laat ze weten 'verliefd' te zijn.

Honden
"Deze lieverds komen allemaal van de straat", schrijft ze bij een filmpje met een aantal honden. "Gelukkig worden ze hier opgevangen en hebben ze nu een fijn leven."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV