Even Tot Hier schrikt niet van verstrooide Joe Biden: 'Gewend van Mark Rutte' (video)

Even Tot Hier schrikt niet van verstrooide Joe Biden: 'Gewend van Mark Rutte' (video)

Sunday 30 April 2023 om 13:02

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> schrikt niet van verstrooide Joe Biden: 'Gewend van Mark Rutte' (video) Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Joe Biden stelt zich opnieuw verkiesbaar voor de presidentsverkiezingen van Amerika. Tachtig, maar he is running for president. Maar: 70% procent wil graag af van die ouwe. Waarom is Biden geselecteerd door de Democraten en maakt hij een kans? Jeroen en Niels leggen het voor je uit in één minuut én vertellen direct waarom ze niet schrikken van een verstrooide president: 'Wij zijn dat gewend van Mark Rutte' Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier schrikt niet van verstrooide Joe Biden: 'Gewend van Mark Rutte' (video)

Joe Biden stelt zich opnieuw verkiesbaar voor de presidentsverkiezingen van Amerika. Tachtig, maar he is running for president. Maar: 70% procent wil graag af van die ouwe. Waarom is Biden geselecteerd door de Democraten en maakt hij een kans? Jeroen en Niels leggen het voor je uit in één minuut én vertellen direct waarom ze niet schrikken van een verstrooide president: 'Wij zijn dat gewend van Mark Rutte'

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's