Gênant: Barack Obama spreekt in 'nog niet uitverkochte' Ziggo Dome

Gênant: Barack Obama spreekt in 'nog niet uitverkochte' Ziggo Dome

Monday 1 May 2023 om 10:52

De Amerikaanse oud-president Barack Obama spreekt vanavond, maandag 1 mei, in Nederland, maar het is de vraag of hij het podium van de Ziggo Dome betreedt in een uitverkochte zaal. WNL laat weten dat er nog behoorlijk veel kaarten over zijn. Wil jij graag Obama's show in de Ziggo Dome zien? Dan moet je wel aan de portemonnee trekken.

Toekomst
Obama vertelt in zijn show z'n verhaal over veerkracht, het overwinnen van obstakels en het bestrijden van onrecht. "Als advocaat, auteur en 44e president van de Verenigde Staten is er geen stem die relevanter is voor leiders dan de zijne. Tijdens dit speciale evenement zal hij ingaan op zijn ambtsperiode, het werk van de Obama Foundation en je inspireren met zijn gedachten over de toekomst van leiderschap", aldus Ziggo Dome.

Meer informatie over de show zie je in de WNL-video hieronder.

Gênant: <em>Barack Obama</em> spreekt in 'nog niet uitverkochte' Ziggo Dome De Amerikaanse oud-president Barack Obama spreekt vanavond, maandag 1 mei, in Nederland, maar het is de vraag of hij het podium van de Ziggo Dome betreedt in een uitverkochte zaal. WNL laat weten dat er nog behoorlijk veel kaarten over zijn. Wil jij graag Obama's show in de Ziggo Dome zien? Dan moet je wel aan de portemonnee trekken. ToekomstObama vertelt in zijn show z'n verhaal over veerkracht, het overwinnen van obstakels en het bestrijden van onrecht. "Als advocaat, auteur en 44e president van de Verenigde Staten is er geen stem die relevanter is voor leiders dan de zijne. Tijdens dit speciale evenement zal hij ingaan op zijn ambtsperiode, het werk van de Obama Foundation en je inspireren met zijn gedachten over de toekomst van leiderschap", aldus Ziggo Dome. Meer informatie over de show zie je in de WNL-video hieronder. Bekijk ook Michiel Vos in Isola di Beau over George W. Bush: "Hij is niet die domme clown" Bekijk deze video »
Nieuws :
Gênant: Barack Obama spreekt in 'nog niet uitverkochte' Ziggo Dome

Actuele video's

Meer actuele video's