Zien: Marokkaans-Nederlandse komedie Meskina maandag te zien bij NPO3

Zien: Marokkaans-Nederlandse komedie Meskina maandag te zien bij NPO3

Zien: Marokkaans-Nederlandse komedie <em>Meskina</em> maandag te zien bij NPO3 Actrice Maryam Hassouni kwam vorig jaar met het schokkende boek genaamd 'Wat de Fak'. Het boek gaat over de haar heftige ervaringen in de televisiewereld: "Ik ben niet ziek, de industrie is ziek", schrijft ze. Shownieuws heeft hier in oktober 2022 aandacht aangegeven, zie het fragment hierboven. MeskinaMaryam heeft onder andere in de serie Oogappels en Flikken Rotterdam gespeeld, en ook in de film Meskina, die vanavond om 20:25 uur te zien is op NPO3. Bekijk de trailer hieronder. Meskina | Official trailer | Netflix Bekijk ook Video: dit zijn de nieuwe foto's van Amalia, Willem-Alexander & Beatrix Bekijk deze video » Monique Westenberg: 'André, film je die onderbroek die je gisterenavond uittrok ook even?' (video) Bekijk deze video »
Film :
Zien: Marokkaans-Nederlandse komedie Meskina maandag te zien bij NPO3

Actrice Maryam Hassouni kwam vorig jaar met het schokkende boek genaamd 'Wat de Fak'. Het boek gaat over de haar heftige ervaringen in de televisiewereld: "Ik ben niet ziek, de industrie is ziek", schrijft ze. Shownieuws heeft hier in oktober 2022 aandacht aangegeven, zie het fragment hierboven.

Meskina
Maryam heeft onder andere in de serie Oogappels en Flikken Rotterdam gespeeld, en ook in de film Meskina, die vanavond om 20:25 uur te zien is op NPO3. Bekijk de trailer hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's