Shownieuwspanel niet te spreken over outfit Mia en Dion: "Kunnen ze niet van pak ruilen?"

Shownieuwspanel niet te spreken over outfit Mia en Dion: "Kunnen ze niet van pak ruilen?"

In Shownieuws wordt de eerste repetitie voor het Eurovisie Songfestival in Liverpool van Mia en Dion uitgebreid besproken. Geen enkel detail ontgaat het kritische panel. Omdat van de uitvoering van het liedje niet veel te horen is, moeten vooral de matching outfits van het duo het ontgelden.

Ruilen
Bram Moszkowicz als Patty Brard hebben er het nodige commentaar op. Wat Bram betreft kunnen Mia en Dion beter van pak ruilen. Patty denkt dat er überhaupt slechts één pak voor hen beschikbaar was.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Shownieuws</em>panel niet te spreken over outfit <em>Mia en Dion</em>: &quot;Kunnen ze niet van pak ruilen?&quot; In Shownieuws wordt de eerste repetitie voor het Eurovisie Songfestival in Liverpool van Mia en Dion uitgebreid besproken. Geen enkel detail ontgaat het kritische panel. Omdat van de uitvoering van het liedje niet veel te horen is, moeten vooral de matching outfits van het duo het ontgelden. RuilenBram Moszkowicz als Patty Brard hebben er het nodige commentaar op. Wat Bram betreft kunnen Mia en Dion beter van pak ruilen. Patty denkt dat er überhaupt slechts één pak voor hen beschikbaar was. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook De beeldschone eerste repetitie zit erop voor Mia en Dion! (video) Bekijk deze video » Zo klinken Mia en Dion op draaiend podium tijdens eerste repetitie ESF (video) Bekijk deze video » William Rutten over Mia en Dion richting ESF: 'Ik heb er geen vertrouwen in' Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's