Opsporing Verzocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opsporing Verzocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opsporing Verzocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond in Opsporing Verzocht: In de uitzending het verhaal van een 41-jarige man uit Ridderkerk. Zijn vrouw en hun 11-jarige zoon dachten dat hij werd doodgeschoten toen hij bij thuiskomst door twee overvallers werd opgewacht. Ze waren uit op zijn dure horloge en bedreigden hem met een pistool. Bij de worsteling die ontstond, ging het wapen af waardoor zijn vrouw en zoon binnen in huis het ergste vreesden. Sinds twee weken is de politie in Den Haag druk bezig met het onderzoek naar een brandstichting in een historisch pand met appartementen aan de Prinsegracht. Daarbij raakten vijf bewoners gewond. De brand woedde in het trapportaal waardoor de vluchtroutes van vier appartementen onbereikbaar waren. Een 76-jarige vrouw uit Oss vertelt hoe zij slachtoffer werd van een woningovervaller. Na een wandeling met haar hond zette ze thuis het alarm aan en liep naar de bovenverdieping van haar huis aan de Burgemeester van den Elzenlaan. Daar schrok ze van het geluid van glasgerinkel en het alarm dat afging. Beelden van vier plofkrakers die op zondag 12 maart toesloegen bij een Geldmaat in een dorpshuis in Nieuw-Dordrecht. Met twee explosies richtten ze voor tienduizenden euro’s schade aan. De daders en hun werkwijze staan op beeld. Het omvangrijke dossier met pinfraudeurs wordt vanavond met drie personen uitgebreid. Zeer herkenbare beelden van fraudeurs die geld opnemen met gestolen bankpassen of betaalgegevens in Groningen, Velp (Gelderland) en Zuidlaren. Dankzij uitstekende camerabeelden laat Opsporing Verzocht zien hoe een aantal inbrekers met wisselend succes te werk gaat. We hebben beelden van inbraken in Nijverdal, Rijssen, Giesbeek en Voorburg.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 2 May 2023 om 21:12

Vanavond in Opsporing Verzocht:

  • In de uitzending het verhaal van een 41-jarige man uit Ridderkerk. Zijn vrouw en hun 11-jarige zoon dachten dat hij werd doodgeschoten toen hij bij thuiskomst door twee overvallers werd opgewacht. Ze waren uit op zijn dure horloge en bedreigden hem met een pistool. Bij de worsteling die ontstond, ging het wapen af waardoor zijn vrouw en zoon binnen in huis het ergste vreesden.
  • Sinds twee weken is de politie in Den Haag druk bezig met het onderzoek naar een brandstichting in een historisch pand met appartementen aan de Prinsegracht. Daarbij raakten vijf bewoners gewond. De brand woedde in het trapportaal waardoor de vluchtroutes van vier appartementen onbereikbaar waren.
  • Een 76-jarige vrouw uit Oss vertelt hoe zij slachtoffer werd van een woningovervaller. Na een wandeling met haar hond zette ze thuis het alarm aan en liep naar de bovenverdieping van haar huis aan de Burgemeester van den Elzenlaan. Daar schrok ze van het geluid van glasgerinkel en het alarm dat afging.
  • Beelden van vier plofkrakers die op zondag 12 maart toesloegen bij een Geldmaat in een dorpshuis in Nieuw-Dordrecht. Met twee explosies richtten ze voor tienduizenden euro’s schade aan. De daders en hun werkwijze staan op beeld.
  • Het omvangrijke dossier met pinfraudeurs wordt vanavond met drie personen uitgebreid. Zeer herkenbare beelden van fraudeurs die geld opnemen met gestolen bankpassen of betaalgegevens in Groningen, Velp (Gelderland) en Zuidlaren.
  • Dankzij uitstekende camerabeelden laat Opsporing Verzocht zien hoe een aantal inbrekers met wisselend succes te werk gaat. We hebben beelden van inbraken in Nijverdal, Rijssen, Giesbeek en Voorburg.
Bekijk hier alle video's en artikelen van Opsporing Verzocht

Actuele video's

Meer actuele video's