Video: Op1-gast valt en 'is aan het bloeden', presentatrice Margje weet zich geen raad

Video: Op1-gast valt en 'is aan het bloeden', presentatrice Margje weet zich geen raad

Video: <em>Op1-gast</em> valt en 'is aan het bloeden', presentatrice Margje weet zich geen raad Een opvallend moment in Op1 dinsdagavond: op het moment dat Thomas van Groningen en Corlien Doodkorte, die beiden aan tafel zaten, van plek moesten wisselen ging het helemaal mis en kwam die laatste op de grond terecht. Dat zorgde voor de nodige paniek in de studio en ook presentatrice Margje Fikse wist niet helemaal wat ze ermee aan moest: 'Het gaat niet goed en ik weet even niet hoe wij dat nu gaan oplossen.' 'Aan het bloeden'Fikse blijft echter gewoon zitten en doorpraten maar weet zich duidelijk geen raad. Ze vervolgt: 'Ze wordt nu op dit moment overeind geholpen maar ze is aan het bloeden en dit gaat echt niet goed.' Gelukkig laat Van Groningen iets later op Twitter weten dat Doodkorte het weer goed maakt. Het opvallende moment in Op1 zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je wat iets daarvoor in een andere talkshow gebeurde: de mannen van Vandaag Inside tekenden live op tv een nieuw contract. Bekijk ook Groot verdriet voor Splinter Chabot: 'Ik ga je gigantisch missen' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 3 May 2023 om 07:56

Een opvallend moment in Op1 dinsdagavond: op het moment dat Thomas van Groningen en Corlien Doodkorte, die beiden aan tafel zaten, van plek moesten wisselen ging het helemaal mis en kwam die laatste op de grond terecht. Dat zorgde voor de nodige paniek in de studio en ook presentatrice Margje Fikse wist niet helemaal wat ze ermee aan moest: 'Het gaat niet goed en ik weet even niet hoe wij dat nu gaan oplossen.'

'Aan het bloeden'
Fikse blijft echter gewoon zitten en doorpraten maar weet zich duidelijk geen raad. Ze vervolgt: 'Ze wordt nu op dit moment overeind geholpen maar ze is aan het bloeden en dit gaat echt niet goed.' Gelukkig laat Van Groningen iets later op Twitter weten dat Doodkorte het weer goed maakt.

Het opvallende moment in Op1 zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je wat iets daarvoor in een andere talkshow gebeurde: de mannen van Vandaag Inside tekenden live op tv een nieuw contract.


Actuele video's

Meer actuele video's