Gaan 'onderdanen' in VK en Gemenebest knielen voor King Charles III? (Goedemorgen Nederland)

Gaan 'onderdanen' in VK en Gemenebest knielen voor King Charles III? (Goedemorgen Nederland)

Zaterdag 6 mei wordt King Charles III officieel gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk en de 15 leden van het Gemenebest van Naties. De voorbereidingen voor de ceremonie zijn in volle gang. In Goedemorgen Nederland is royalty-verslaggever AD Jeroen Schmale aanwezig.

Knielen
Voor het eerst in ruim 70 jaar vindt er weer een kroning plaats. Volgens Jeroen heeft King Charles andere plannen ten aanzien van in ieder geval één van de vele tradities. Hij schijnt het liefst te zien dat onderdanen uit zijn hele koninkrijk voor hem gaan knielen. De hamvraag is: gaat dat gebeuren? En hoe zwaar is die kroon eigenlijk?

Bekijk het in de video van Goedemorgen Nederland hieronder.

Gaan 'onderdanen' in VK en Gemenebest knielen voor <em>King Charles III</em>? (<em>Goedemorgen Nederland</em>) Zaterdag 6 mei wordt King Charles III officieel gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk en de 15 leden van het Gemenebest van Naties. De voorbereidingen voor de ceremonie zijn in volle gang. In Goedemorgen Nederland is royalty-verslaggever AD Jeroen Schmale aanwezig. KnielenVoor het eerst in ruim 70 jaar vindt er weer een kroning plaats. Volgens Jeroen heeft King Charles andere plannen ten aanzien van in ieder geval één van de vele tradities. Hij schijnt het liefst te zien dat onderdanen uit zijn hele koninkrijk voor hem gaan knielen. De hamvraag is: gaat dat gebeuren? En hoe zwaar is die kroon eigenlijk? Bekijk het in de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Vooruitblik: King Charles wordt gekroond met kroonjuwelen en heilige olie (video) Bekijk deze video » King Charles druk aan het oefenen voor kroning: 'Hij is zenuwachtig' (video) Bekijk deze video » Mia en Dion na repetitie in Liverpool: "Ik wil dit nog twintig keer doen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Gaan 'onderdanen' in VK en Gemenebest knielen voor King Charles III? (Goedemorgen Nederland)

Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV