NOS Bevrijdingsconcert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Bevrijdingsconcert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Bevrijdingsconcert gemist? Bekijk hier de hele uitzending De NOS zendt op Bevrijdingsdag ook dit jaar het Bevrijdingsconcert uit. Vanaf de Amstel in Amsterdam wordt de bevrijding dit jaar gevierd met verschillende artiesten. Ook wordt geschakeld met het Bevrijdingsfestival in Zwolle. AmbassadeursEr is aandacht voor de ambassadeurs van de vrijheid naast het concert en het festival in Zwolle. De presentatie is in handen van Dieuwertje Blok en Soy Kroon, die op zijn beurt ook weer optreed tijdens het concert. Vera LynnHet concert wordt begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht onder leiding van Patrick Curfs. Onder andere Jenny Arean, Claude, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark en Wibi Soerjadi zullen tijdens het concert aan de Amstel optreden. Traditiegetrouw wordt afgesloten met 'We'll Meet Again', het lied van Vera Lynn.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 5 May 2023 om 22:23

De NOS zendt op Bevrijdingsdag ook dit jaar het Bevrijdingsconcert uit. Vanaf de Amstel in Amsterdam wordt de bevrijding dit jaar gevierd met verschillende artiesten. Ook wordt geschakeld met het Bevrijdingsfestival in Zwolle.

Ambassadeurs
Er is aandacht voor de ambassadeurs van de vrijheid naast het concert en het festival in Zwolle. De presentatie is in handen van Dieuwertje Blok en Soy Kroon, die op zijn beurt ook weer optreed tijdens het concert.

Vera Lynn
Het concert wordt begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht onder leiding van Patrick Curfs. Onder andere Jenny Arean, Claude, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark en Wibi Soerjadi zullen tijdens het concert aan de Amstel optreden. Traditiegetrouw wordt afgesloten met 'We'll Meet Again', het lied van Vera Lynn.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Bevrijdingsdag

Actuele video's

Meer actuele video's