Charles R: The Making of a Monarch gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Charles R: The Making of a Monarch gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Charles R: The Making of a Monarch gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdag (6 mei) is Koning Charles III gekroond tot koning van Engeland. Blauw Bloed zendt speciaal voor deze gebeurtenis de documentaire Charles R: The Making of a Monarch uit, een bijzonder verhaal waarin je de stappen van Charles richting het Koningschap volgt op een manier waarop dit nog nooit is laten zien. PersoonlijkheidHet verhaal over koning Charles III, de koning die meer dan 70 jaar moest wachten op zijn kroning. De film laat zien hoe Charles zelf dacht over de zaken waar hij zich sterk voor maakte en die hem zo na aan het hart lagen. Ook zien we hoe zijn karakter en persoonlijkheid zijn gevormd en hoe hij zijn rol heeft vormgegeven. Verloren?In verloren gewaande audio-opnamen spreekt de prins over allerlei onderwerpen, van de rol van de monarchie tot aan zijn eerste optredens in dienst van het land.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 6 May 2023 om 20:00

Zaterdag (6 mei) is Koning Charles III gekroond tot koning van Engeland. Blauw Bloed zendt speciaal voor deze gebeurtenis de documentaire Charles R: The Making of a Monarch uit, een bijzonder verhaal waarin je de stappen van Charles richting het Koningschap volgt op een manier waarop dit nog nooit is laten zien.

Persoonlijkheid
Het verhaal over koning Charles III, de koning die meer dan 70 jaar moest wachten op zijn kroning. De film laat zien hoe Charles zelf dacht over de zaken waar hij zich sterk voor maakte en die hem zo na aan het hart lagen. Ook zien we hoe zijn karakter en persoonlijkheid zijn gevormd en hoe hij zijn rol heeft vormgegeven.

Verloren?
In verloren gewaande audio-opnamen spreekt de prins over allerlei onderwerpen, van de rol van de monarchie tot aan zijn eerste optredens in dienst van het land.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Blauw Bloed

Actuele video's

Meer actuele video's