Patty Brard dol op de kinderen van William en Kate tijdens kroning Charles en Camilla

Patty Brard dol op de kinderen van William en Kate tijdens kroning Charles en Camilla

Patty Brard dol op de kinderen van William en Kate tijdens kroning <em>Charles en Camilla</em> Patty Brard vertelt de dag na de kroning van Charles en Camilla aan de Shownieuws-desk hoe schattig ze de kinderen van Kate en William vindt. Ze was helemaal onder de indruk van George: "Helemaal netjes. Hij had echt een taak." EenzaamVerder besprak Shownieuws tijdens deze uitzending de outfits van de royals, en de aparte verschijning van Prins Harry kwam ten sprake. Hij leek erg eenzaam, volgens Evert Santegoeds. Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment met de kinderen van Kate en William in beeld. Bekijk ook Shownieuws: Patty Brard openhartig over band met dochter Priscilla Bekijk deze video » Patty Brard maant André Hazes: 'Zo onhandig dit!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Patty Brard vertelt de dag na de kroning van Charles en Camilla aan de Shownieuws-desk hoe schattig ze de kinderen van Kate en William vindt. Ze was helemaal onder de indruk van George: "Helemaal netjes. Hij had echt een taak."

Eenzaam
Verder besprak Shownieuws tijdens deze uitzending de outfits van de royals, en de aparte verschijning van Prins Harry kwam ten sprake. Hij leek erg eenzaam, volgens Evert Santegoeds.

Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment met de kinderen van Kate en William in beeld.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV