'Onverschillige' Prins Harry eenzaam tijdens kroning Charles en Camilla: "Beetje nep"

'Onverschillige' Prins Harry eenzaam tijdens kroning Charles en Camilla: "Beetje nep"

'Onverschillige' <em>Prins Harry</em> eenzaam tijdens kroning <em>Charles en Camilla</em>: &quot;Beetje nep&quot; Prins Harry zat gisteren tijdens de kroning op de derde rij. Of hij erbij zou zijn was een lange tijd onzeker. Harry liet op het laatste moment weten dat hij aanwezig wilde zijn. Dat vond men raar. Waarschijnlijk voelde hij zich niet welkom en leek hij daarom enorm eenzaam op de kroning. Patty Brad ziet een onverschillige prins binnenkomen en ze heeft ook iets over zijn kaalheid te vertellen. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. MáximaShownieuws bespreekt vandaag ook de outfits van de royals en alle andere gasten. Anouk Smulders is helemaal weg van Máxima's outfit: "Ze staat met stipt op 1." Bekijk ook Angela de Jong ontroerd door stralende Camilla: "Liefde overwint uitendelijk toch alles" Bekijk deze video » Bekijk prachtige outfit Máxima tijdens kroning Charles en Camilla: "Met stipt op 1" Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Prins Harry zat gisteren tijdens de kroning op de derde rij. Of hij erbij zou zijn was een lange tijd onzeker. Harry liet op het laatste moment weten dat hij aanwezig wilde zijn. Dat vond men raar. Waarschijnlijk voelde hij zich niet welkom en leek hij daarom enorm eenzaam op de kroning. Patty Brad ziet een onverschillige prins binnenkomen en ze heeft ook iets over zijn kaalheid te vertellen. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Máxima
Shownieuws bespreekt vandaag ook de outfits van de royals en alle andere gasten. Anouk Smulders is helemaal weg van Máxima's outfit: "Ze staat met stipt op 1."

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV