Heftig: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep (video)

Heftig: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep (video)

Zowel Roy Donders als zijn vriendin Michelle, sinds zes weken ouders van Romy, zijn een cosmetische ingreep ondergaan. Welk lichaamsdeel was deze keer niet goed genoeg? 'We hebben een ooglidcorrectie gehad. We dachten.. twee voor de prijs van één', grapt de realityster.

Derde keer
Dat was echter niet helemaal de reden om nu onder het mes te gaan: 'We dachten.. we zitten nu toch veel binnen met de kleine. En ze krijgt er nu nog niet veel van mee.' Het was overigens niet de eerste keer dat Roy deze specifieke ingreep onderging, en ook niet de tweede..

Bekijk de video van Shownieuws hieronder

Heftig: <em>Roy Donders</em> en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep (video) Zowel Roy Donders als zijn vriendin Michelle, sinds zes weken ouders van Romy, zijn een cosmetische ingreep ondergaan. Welk lichaamsdeel was deze keer niet goed genoeg? 'We hebben een ooglidcorrectie gehad. We dachten.. twee voor de prijs van één', grapt de realityster. Derde keerDat was echter niet helemaal de reden om nu onder het mes te gaan: 'We dachten.. we zitten nu toch veel binnen met de kleine. En ze krijgt er nu nog niet veel van mee.' Het was overigens niet de eerste keer dat Roy deze specifieke ingreep onderging, en ook niet de tweede.. Bekijk de video van Shownieuws hieronder Bekijk ook Zien: prins George swingt erop los tijdens Kroningsconcert koning Charles (video) Bekijk deze video » Rico Verhoevens 'ochtenderectie' maakt de tongen los (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV