Johan Derksen: 'Camilla lag met getrouwde Charles te neuken en is nu als beloning koningin' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Camilla lag met getrouwde Charles te neuken en is nu als beloning koningin' (Vandaag Inside)

Tuesday 9 May 2023 om 08:31

Johan Derksen is niet echt een groot liefhebber van het Britse Koningshuis en de kroning van Charles is dan ook een uitstekende reden om bijvoorbeeld iemand als Camilla nog even lekker hard aan te pakken: 'Die mevrouw, die lag met hem te neuken toen hij nog getrouwd was. En als beloning wordt ze tot koningin gebombardeerd.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 8 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: '<em>Camilla</em> lag met getrouwde Charles te neuken en is nu als beloning koningin' (<em>Vandaag Inside</em>) Johan Derksen is niet echt een groot liefhebber van het Britse Koningshuis en de kroning van Charles is dan ook een uitstekende reden om bijvoorbeeld iemand als Camilla nog even lekker hard aan te pakken: 'Die mevrouw, die lag met hem te neuken toen hij nog getrouwd was. En als beloning wordt ze tot koningin gebombardeerd.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 8 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's