Vandaag Inside: 'Paragnost Liesbeth van Dijk is niet meer welkom bij ons'

Vandaag Inside: 'Paragnost Liesbeth van Dijk is niet meer welkom bij ons'

Dinsdag 9 mei 2023 om 09:04

Paragnost Liesbeth van Dijk is geregeld te gast in Business Class maar afgelopen weekend liep het niet helemaal lekker tussen haar en Harry Mens. Wilfred Genee en René van der Gijp vonden het geweldige tv maar Johan Derksen is wat minder enthousiast over Van Dijk: 'We hebben haar ook een keer gehad en dat was een reden om haar nooit meer uit te nodigen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 8 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'Paragnost <em>Liesbeth van Dijk</em> is niet meer welkom bij ons' Paragnost Liesbeth van Dijk is geregeld te gast in Business Class maar afgelopen weekend liep het niet helemaal lekker tussen haar en Harry Mens. Wilfred Genee en René van der Gijp vonden het geweldige tv maar Johan Derksen is wat minder enthousiast over Van Dijk: 'We hebben haar ook een keer gehad en dat was een reden om haar nooit meer uit te nodigen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 8 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's