Martien Meiland pissig om brand-grap: "Bespottelijk gewoon. Eruit!" (video)

Martien Meiland pissig om brand-grap: "Bespottelijk gewoon. Eruit!" (video)

Martien Meiland pissig om brand-grap: "Bespottelijk gewoon. Eruit!" (video) Martien Meiland wordt door zijn familie voor de gek gehouden. Zijn dochters doen alsof er brand is uitgebroken: "Papa, brand. Bel 112!", roepen ze. Maar wanneer Maxime laat weten dat het om een test-brand gaat, wordt Martien pissig: " Doe niet zo stom joh. Bespottelijk gewoon. Allemaal eruit nu, wat zijn jullie vreselijk!" Montana en Maxime liggen in een deuk om de reactie van hun vader. Bekijk hieronder het brand-fragment van Chateau Meiland en zie hierboven de hele aflevering. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Martien Meiland wordt door zijn familie voor de gek gehouden. Zijn dochters doen alsof er brand is uitgebroken: "Papa, brand. Bel 112!", roepen ze. Maar wanneer Maxime laat weten dat het om een test-brand gaat, wordt Martien pissig: " Doe niet zo stom joh. Bespottelijk gewoon. Allemaal eruit nu, wat zijn jullie vreselijk!" Montana en Maxime liggen in een deuk om de reactie van hun vader.

Bekijk hieronder het brand-fragment van Chateau Meiland en zie hierboven de hele aflevering.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV