Feyenoordfans vieren feest in Hofpleinfontein: "Wij zijn kampioen" (Hart van Nederland)

Feyenoordfans vieren feest in Hofpleinfontein: "Wij zijn kampioen" (Hart van Nederland)

Sunday 14 May 2023 om 20:53

Na de overwinning van Feyenoord vandaag op GA Eagles, is de Rotterdamse club landskampioen. Dat is reden voor een feest en wel in de Hofpleinfontein. Het koude water deert de supporters niet en zij zingen uit volle borst: "Wij zijn kampioen, wij zijn kampioen!" Na diverse diepte interviews met blije Feyenoordfans ontkomt de Hart van Nederland verslaggever er niet aan en hij moet ook in de fontein.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Feyenoord</em>fans vieren feest in Hofpleinfontein: &quot;Wij zijn <em>kampioen</em>&quot; (<em>Hart van Nederland</em>) Na de overwinning van Feyenoord vandaag op GA Eagles, is de Rotterdamse club landskampioen. Dat is reden voor een feest en wel in de Hofpleinfontein. Het koude water deert de supporters niet en zij zingen uit volle borst: "Wij zijn kampioen, wij zijn kampioen!" Na diverse diepte interviews met blije Feyenoordfans ontkomt de Hart van Nederland verslaggever er niet aan en hij moet ook in de fontein. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Máxima: 'Alexia is Feyenoord-fan, net als ik' (video) Bekijk deze video » Feyenoorders vieren overwinning natuurlijk met Lee Towers: "We zijn heel trots" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » ZIEN: Feyenoord krijgt schaal van Van Persie en Van Bronckhorst (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's