Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet

Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet

Even tot Hier: <em>Duncan Laurence</em> en vriend Jordan compleet voor schut gezet Echt bijna niemand lijkt Duncan Laurence nog serieus te nemen na zijn misplaatste sterallures en mislukte Songfestivalavontuur met Mia & Dion dit jaar en dat resulteerde in een bijzondere sketch in Even tot Hier. Niels van der Laan en Jeroen Woe doken in de huid van het creative team Duncan en Jordan (mét hondje Cornald) en dat wil je zien: Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bovenaan deze pagina zie je een interview met de Zweedse Loreen, die dit jaar de grote finale van het Songfestival won.
TV :
Monday 15 May 2023 om 08:13

Echt bijna niemand lijkt Duncan Laurence nog serieus te nemen na zijn misplaatste sterallures en mislukte Songfestivalavontuur met Mia & Dion dit jaar en dat resulteerde in een bijzondere sketch in Even tot Hier. Niels van der Laan en Jeroen Woe doken in de huid van het creative team Duncan en Jordan (mét hondje Cornald) en dat wil je zien:

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bovenaan deze pagina zie je een interview met de Zweedse Loreen, die dit jaar de grote finale van het Songfestival won.

Actuele video's

Meer actuele video's