Het Onbekende: Steven Kazàn valt uit boot tijdens raften, ‘Ik schrok me kapot!’ (video)

Het Onbekende: Steven Kazàn valt uit boot tijdens raften, ‘Ik schrok me kapot!’ (video)

Monday 15 May 2023 om 12:45

Vrijdag was de allereerste uitzending te zien van Het Onbekende, de realityshow waarin bekende en onbekende Nederlanders een groot avontuur aangaan. Beide teams kozen voor de onbekende route en kregen een heftige boottocht voor hun kiezen. Tijdens het raften gaat het helemaal mis, Steven Kazàn valt namelijk uit de boot. “Ik schrok me helemaal kapot. Ik weet nog dat Iris, ze pakte me vast en trok me zo naar binnen. Heel erg goed van haar dat ze dat zo deed, ze heeft me gered uit het water.”

Bekijk het fragment van Het Onbekende hieronder.

Het Onbekende is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Onbekende terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Onbekende</em>: Steven Kazàn valt uit boot tijdens raften, ‘Ik schrok me kapot!’ (video) Vrijdag was de allereerste uitzending te zien van Het Onbekende, de realityshow waarin bekende en onbekende Nederlanders een groot avontuur aangaan. Beide teams kozen voor de onbekende route en kregen een heftige boottocht voor hun kiezen. Tijdens het raften gaat het helemaal mis, Steven Kazàn valt namelijk uit de boot. “Ik schrok me helemaal kapot. Ik weet nog dat Iris, ze pakte me vast en trok me zo naar binnen. Heel erg goed van haar dat ze dat zo deed, ze heeft me gered uit het water.” Bekijk het fragment van Het Onbekende hieronder. Het Onbekende is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Onbekende terugkijken bij Gids.tv. Dit is het nieuwe programma 'Het Onbekende' van Renze Klamer (video) Bekijk deze video » Video: Renze Klamer onthult deelnemers van Het Onbekende Bekijk deze video »
TV :
Het Onbekende: Steven Kazàn valt uit boot tijdens raften, ‘Ik schrok me kapot!’ (video)

Actuele video's

Meer actuele video's