Vandaag Inside: zoveel geld krijgt Arne Slot na behalen titel Feyenoord

Vandaag Inside: zoveel geld krijgt Arne Slot na behalen titel Feyenoord

Feyenoord-trainer Arne Slot is dé man van het moment, na het winnen van de landstitel. Dat betekent dat hij momenteel volop in de aandacht van buitenlandse clubs staat en daarnaast heeft hij een flinke bonus ontvangen, vanwege het Eredivisie-succes van de Rotterdamse club. Valentijn Driessen weet precies hoe hoog die bonus is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: zoveel geld krijgt <em>Arne Slot</em> na behalen titel Feyenoord Feyenoord-trainer Arne Slot is dé man van het moment, na het winnen van de landstitel. Dat betekent dat hij momenteel volop in de aandacht van buitenlandse clubs staat en daarnaast heeft hij een flinke bonus ontvangen, vanwege het Eredivisie-succes van de Rotterdamse club. Valentijn Driessen weet precies hoe hoog die bonus is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's