Ernstig misdrijf in Opsporing Verzocht: twee zussen op brute wijze overvallen

Ernstig misdrijf in Opsporing Verzocht: twee zussen op brute wijze overvallen

Dinsdag 16 mei 2023 om 18:19

Twee zussen van 77 en 82 jaar oud zijn op brute wijze overvallen door een man en vrouw. De overvallers bedreigden de zussen met een pistool en mes. Daarnaast trokken ze de sieraden gewelddadig van hun lichaam en haalden hun hele huis overhoop. Ze vluchtten op hun gestolen scooter van Den Haag naar Leiden, waar ze vermoedelijk de spullen overgaven aan twee andere personen. Vervolgens dumpten ze de scooter in het water en probeerde ze in Leiden nog te pinnen. Wie herkent de daders?

Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht hieronder.

Ernstig misdrijf in <em>Opsporing Verzocht:</em> twee zussen op brute wijze overvallen Twee zussen van 77 en 82 jaar oud zijn op brute wijze overvallen door een man en vrouw. De overvallers bedreigden de zussen met een pistool en mes. Daarnaast trokken ze de sieraden gewelddadig van hun lichaam en haalden hun hele huis overhoop. Ze vluchtten op hun gestolen scooter van Den Haag naar Leiden, waar ze vermoedelijk de spullen overgaven aan twee andere personen. Vervolgens dumpten ze de scooter in het water en probeerde ze in Leiden nog te pinnen. Wie herkent de daders? Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht hieronder. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ernstig misdrijf in Opsporing Verzocht: twee zussen op brute wijze overvallen

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's