Rolf Sanchez na vier jaar weer vrijgezel

Rolf Sanchez na vier jaar weer vrijgezel

Na vier jaar maakt Rolf Sanchez via zijn Instagram bekend dat hij en zijn vriendin Sophia uit elkaar zijn. Wat de breuk heeft veroorzaakt is niet bekend. Rolf laat onderstaand bericht achter op zijn Insta.


"Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn. We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren. We zullen verder geen reacties geven hier over en hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.❤️"

Bekijk hieronder een interview met Rolf Sanchez bij De Vrienden Van Amstel.

<em>Rolf Sanchez</em> na vier jaar weer vrijgezel Na vier jaar maakt Rolf Sanchez via zijn Instagram bekend dat hij en zijn vriendin Sophia uit elkaar zijn. Wat de breuk heeft veroorzaakt is niet bekend. Rolf laat onderstaand bericht achter op zijn Insta. "Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn. We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren. We zullen verder geen reacties geven hier over en hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.❤️" Bekijk hieronder een interview met Rolf Sanchez bij De Vrienden Van Amstel.
TV :
Rolf Sanchez na vier jaar weer vrijgezel

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV