Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het was één van de grootste kijkcijfersuccessen van de afgelopen periode bij de NPO: Flikken Maastricht. Vanavond is het alweer tijd voor de laatste aflevering, waarbij we een oude bekende uit dit seizoen weer terug gaan zien... Alle fragmenten uit deze uitzending Video: bekijk de mooiste momenten van Flikken Maastricht seizoen 17 Bekijk deze video » VermoedensAls de Belgische rechercheur De Coningh vermoord in Maastricht wordt gevonden, rijst het vermoeden dat Eddie nog leeft. Zitman verbiedt Wolfs en Eva om achter hem aan te gaan, maar die laten zich niet weerhouden. PTSSZe reconstrueren wat er met Eddie gebeurd is na de schietpartij en komen hem langzaam op het spoor. Maar daar heeft Eddie rekening mee gehouden; hij heeft zijn plan klaar. Marion moet accepteren dat ze aan PTSS lijdt. Zitman gaat er alles aan doen om haar weer in functie te krijgen.
Uitzending :
Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 19 mei 2023 om 21:25

Het was één van de grootste kijkcijfersuccessen van de afgelopen periode bij de NPO: Flikken Maastricht. Vanavond is het alweer tijd voor de laatste aflevering, waarbij we een oude bekende uit dit seizoen weer terug gaan zien...

Vermoedens
Als de Belgische rechercheur De Coningh vermoord in Maastricht wordt gevonden, rijst het vermoeden dat Eddie nog leeft. Zitman verbiedt Wolfs en Eva om achter hem aan te gaan, maar die laten zich niet weerhouden.

PTSS
Ze reconstrueren wat er met Eddie gebeurd is na de schietpartij en komen hem langzaam op het spoor. Maar daar heeft Eddie rekening mee gehouden; hij heeft zijn plan klaar. Marion moet accepteren dat ze aan PTSS lijdt. Zitman gaat er alles aan doen om haar weer in functie te krijgen.

Actuele video's

Meer actuele video's