Vrijdag in MAX pubquiz: Karin Bloemen tapt biertje maar Sybrand spuugt het uit

Vrijdag in MAX pubquiz: Karin Bloemen tapt biertje maar Sybrand spuugt het uit

Friday 19 May 2023 om 15:18

Vrijdagavond is het alweer tijd voor de laatste aflevering van MAX pubquiz van dit seizoen. Niemand minder dan Karin Bloemen is te gast en in een video is te zien dat ze het perfecte biertje tapt, met twee vingers schuim. Ze geeft het fluitje aan presentator Sybrand Niessen, maar hij lijkt minder onder de indruk en spuugt het uit…

Bekijk de beelden van de MAX pubquiz hieronder.

MAX pubquiz is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX pubquiz terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>MAX pubquiz</em>: Karin Bloemen tapt biertje maar Sybrand spuugt het uit Vrijdagavond is het alweer tijd voor de laatste aflevering van MAX pubquiz van dit seizoen. Niemand minder dan Karin Bloemen is te gast en in een video is te zien dat ze het perfecte biertje tapt, met twee vingers schuim. Ze geeft het fluitje aan presentator Sybrand Niessen, maar hij lijkt minder onder de indruk en spuugt het uit… Bekijk de beelden van de MAX pubquiz hieronder. MAX pubquiz is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX pubquiz terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's